Strateško partnerstvo sa Fakultetom za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije

Sporazum o zajedničkoj saradnji sa Fakultetom za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije i Instituta za pravo i finansije potpisan je 29. jula 2015. godine u prostorijama Fakulteta. Sporazum su potpisali direktor Instituta Vuk Mirčetić i osnivač Fakulteta Tomislav Brzaković.

Reč je o glavnom strateškom partneru Instituta, sa kojim je za dogovoren plan zajedničkih aktivnosti, a tom prilikom je formiran Odbor za koordinisanje partnerskog odnosa.

Imajući u vidu da je vizija Instituta za pravo i finansije osposobljavanje u teorijskom i praktičnom smislu u domenu prava, biznisa, ekonomskih i političkih nauka, kao i to da je Fakultet za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije ostvario lidersku poziciju u obrazovnom procesu, strane potpisnice su se dogovorile o ciljevima, principima, oblastima i modalitetima buduće saradnje radi unapređenja obrazovnog procesa i privrednog okruženja.

Potpisivanje sporazuma IPF MEF 2

Mirčetić se tom prilikom zahvalio Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije i izjavio:

Izuzetna mi je čast i veliko zadovoljstvo što je Fakultet u nama prepoznao partnere dostojne ovog Sporazuma, jer zajedničkim snagama možemo mnogo da postignemo. Već smo dogovorili nekoliko projekata koje ćemo sprovesti u narednom periodu, a koji su najviše usmereni mladima.

Ispred Fakulteta Tomislav Brzaković se zahvalio na saradnji i izjavio:

Misija našeg Fakulteta jeste stvaranje visokostručnog kadra osposobljenog da doprinese promeni ukupnog privrednog i društvenog ambijenta u Srbiji, a uveren sam da ćemo uspostavljanjem strateškog partnerstva sa Institutom moći još uspešnije da ostvarujemo zadate ciljeve u okviru misije.

Potpisivanje sporazuma IPF MEF glavnaPrva zajednička aktivnost novih partnera biće zajedničko učešće i prezentacija na međunarodnoj manifestaciji Dan mladih – 12. avgusta. Za naredni period zakazan je i nagradni konkurs za eseje, za koji su Institut i Fakultet pripremili vredne nagrade.

Sve aktivnosti Instituta će biti objavljene na sajtu Instituta, kao i na zvaničnim profilima na facebook-u i twitter-u, a zainteresovani mogu biti u toku sa najnovijim aktivnostima putem mejling liste Instituta, tako što će poslati mejl sa naznakom „Prijava na mejling listu“ na office@ipf.rs.