Konkurentnost mladih prilikom zapošljavanja

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Seminar: Konkurentnost mladih prilikom zapošljavanja’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Institut za pravo i finansije organizuje besplatan seminar na temu „Konkurentnost mladih prilikom zapošljavanja“, a svi učesnici seminara će po odslušanom predavanju dobiti i sertifikat u elektronskom obliku.

Seminar će se održati u utorak, 3. novembra 2015. godine u SALI XY od 17 do 18 časova.

Na seminaru će govoriti Nemanja Antić, osnivač i savetnik direktora i Vuk Mirčetić, direktor Instituta za pravo i finansije.

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

O PREDAVAČIMA

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Nemanja Antić

Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a posle je završio MBA studije na University of Sheffield iz V
elike Britanije.

nemanja_anticRadio u Agenciji za privatizaciju, Ministarstvu ekonomije Srbije kao savetnik i saradnik za privatizacije, tržišta kapitala, tendere, aukcije,  restrukturiranja, reorganizacije i stečaje preduzeća.

Trenutno radi kao predavač na više ustanova i privrednih komora, i to na temama berzansko poslovanje, akcije, HOV, reorganizacije, M&A, monetarna i fisklana politika, investicioni fondovi.

Osnivač je Instituta za pravo i finansije i prvi direktor. CEO je regionalnog kompaniji za proizovdnju, trgovinu i usluge MILITARIA iz Beograda, koji se bavi proizvodnjom, prometom i trgovinom vojne , policijske i bezbednosne oprme.

[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Vuk Mirčetić

Licencirani edukator i sertifikovani međunarodni trener, kao predavač radi od 2007. godine. U Institutu za pravo i finansije započinje karijeru kao predavač i šef istraživačkog tima 2012. godine, a 2015. postaje direktor Instituta.

mircetic_vukUsavršavao se u državi i infostranstvu, a institucije na kojima je stekao trenutna znanja su Pravni fakultet Univerziteta Union i Univerziteta Beograd, Oksford Univerzitet, Ruska federalna agencija za poslove mladih u okviru Vlade Rusije, British Council, American Councils for international education, Balkan Security Network, OEBS – Misija u Srbiji, pojedina domaća ministarstva i druge.

Od 2014. godine obavlja funkciju savetnika predsednika Gradske opštine Voždovac. Iste godine, jedno od zaduženja koje dobija od predsednika Opštine je smanjenje stope nezaposlenosti. Svojim radom i zalaganjem uz izuzetnu saradnju sa Nacionalnom službom za zapošljavanje uspeva da smanji stopu nezaposlenosti za 1,9% (prema zvaničnim podacima Nacionalne službe za zapošljavanje) za period decembar – januar 2014.

[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Svi zainteresovani se prijavljuju slanjem mejla na office@ipf.rs sa naznakom „Besplatan seminar“, a u telu poruke treba da navedu ime i prezime, godinu studija, fakultet i kontakt informacije – broj telefona i mejl.

Institut za pravo i finansije se bavi organizovanjem različitih sertifikovanih obrazovnih programa, a predavači Instituta su istaknuti predstavnici struke, profesori na fakultetima i međunarodni licencirani predavači i edukatori.

Za više informacija možete posetiti sajt Instituta – www.ipf.rs, ili se obratiti Kabinetu Instituta putem mejla – office@ipf.rs ili putem telefona – 064.IPF.IPF.1 (064.473.473.1).

[/av_textblock]
[/av_one_full]