Institut za pravo i finansije počeo sa radom

Odbrojavanje je završeno i Institut za pravo i finansije je 28. juna 2015. godine zvanično počeo sa radom. Organizacija je obuhvatila celokupni domen primenjivog i neformalnog obrazovanja. Fokus Instituta stavljen je na realizaciju sertifikovanih obuka, seminara, tribina, kao i na informisanje, istraživanje i analize javnog mnjenja i tržišta.

Tim Instituta čini mreža eksperata iz domena prava, finansija i biznisa – eminentni profesori, advokati, brokeri i licencirani međunarodni predavači. Celokupni tim za cilj ima jačanje profesionalnih kapaciteta i kompetencija polaznika, kao i usavršavanje postojećih veština i znanja u skladu sa inovativnim pristupom obrazovanju.

Od svog osnivanje, IPF je ostvario i uspešnu saradnju sa istaknutim ličnostima i organizacijama iz javnog i privatnog sektora koji su ponudili svoja iskustva i znanja, kao i povlastice, zainteresovanim polaznicima.

Takođe, sajt Instituta postaje medij za publikacije brojnih saradnika i stručnjaka, ali i glavno komunikaciono sredstvo putem koga se svi zainteresovani mogu informisati o aktuelnim ponudama i popustima Instituta. Poznavajući finansijsko stanje zemlje, Institut na zvaničnim stranicama organizuje i brojne nagradne igre kako bi se što više građana uključilo u proces celoživotnog obrazovanja.

Institut se zahvaljuje na ukazanom poverenju, koje će proaktivnim radom i zalaganjem opravdati. Takođe, Institut je otvoren za kritike, pohvale, sugestije i feedback, koji će pomoći u poboljšanju kvaliteta usluga i osvajanju liderske pozicije na tržištu.